Стало відомо, що президент України Володимир Зеленський прилетів до Одеси з Києва в економ-класі, повідомляють місцеві ЗМІ. Також судячи за словами одного з пасажирів літака, український лідер Зеленський не завдав нікому незручностей. Про це повідомляє "Думська".

"Він летів економ-класом, нічого незвичайного не відбувалося, наче його й не було на борту", - говорить один з попутників Зеленського.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що пасажир також уточнив, главі державі так і не дали нормально відпочити під час всього польоту. Справа в тому, що на борту лайнера перебували школярі, які захотіли сфотографуватися із Зеленським.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

До того ж, поруч з Володимиром сидів голова Офісу президента Андрій Богдан. Він ввічливо попросив не турбувати українського державного діяча, проте вчителька виявила наполегливість.

За її словами, розбуджений Зеленський поставився до цього з розумінням і все-таки сфотографувався з дітьми.

Нагадаємо, що на сайті українського президента Володимира Зеленського з'явилася петиція з пропозицією відновити авіасполучення між Україною і Росією.

Як повідомляв портал Знай.ua, у президентської партії Володимира Зеленського "Слуга народу" планують провести адміністративну реформу.

Також портал Знай.ua писав, що новоспечена депутатка Тетяна Грищенко потрапила в скандал.