Як повідомляє The Sun, "рекомендації" торкнулися приблизно 400 осіб, серед яких: чиновники, персонал королівського будинку і обслуги маєтку – які живуть поруч з будинком королівської сім'ї Frogmore House. Так само в цей список увійшли особистий костюмер корольов Анджела Келлі, няня принца Чарьльза Мейбл Андерсон та інші.

Їх попросили не починати розмову з парою першими. Якщо вони самі почнуть розмову, то їх можна привітати або ж по-доброму пожартувати.

Суворо заборонено гладити собак королівської сім'ї, просити показати їх сина Чарльза, або пропонувати свою допомогу у вигляді няні.

Так само всім сказали не вказувати в якості поштової адреси котедж, розташований на території резиденції.

принц Гаррі і Меган Маркл
принц Гаррі і Меган Маркл

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Це неймовірно. Ми ще не чули нічого подібного. Кожен, хто працює або мешкає в резеденції знає як вести себе з повагою до королівської сім'ї. Нам ніколи не говорили як вести себе в присутності королеви. Зазвичай вона радіє, коли люди її вітають і ведуть спілкування з нею», - заявив один з місцевих жителів.

Фрогмор Хаус

Так само було зазначено, що впровадження подібних правил дивно, бо вважається хорошим тоном поспілкуватися з сусідами при зустрічі на нейтральні теми.

«Це цілком по-британськи підійти сказати сусідові «доброго ранку» або "здрастуйте" погладивши його собаку. Може бути принц Гаррі не бажає, що б люди підходили до них і використовували своїх собак як привід для розмови», - сказано в матеріалі.

Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

Після обговорення правил які викликали ажіотаж в суспільстві, Букінгемський палац пояснив , що дані правила придумав палацовий чиновник, не сповістивши принца Гаррі та його дружину Меган.

"Це було спробою пояснити місцевому співтовариству, як вітати нових жителів маєтку і допомогти їм у будь-якої потенційної бесіді", – йдеться в заяві. "Найголовніше, що принц Гаррі не просив, щоб це було зроблено. Але ні сам принц Гаррі, ні його дружина не знали що таке сталося і не мали якоїсь зв'язку з цими рекомендаціями", – пояснив журналістам джерело з королівського палацу.