Стало відомо, що так званий козак Гаврилюк з партії "Народний Фронт" виявився звичайним актором і не має нічого спільного з патріотизмом.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Насправді на крові Майдану, на крові військових і мирних жителів, до влади прийшли справжні актори, відморозки, шулери і шахраї, які за 5 років зробили собі цілий статок. Їх називають "професійні патріоти", які на ділі просто сміються з простого українського народу.

Що стосується Гаврилюка, то замість чуба він почав носити костюми Армані, а замість метро козак вибрав шикарний Мерседес.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що за останні п'ять років він купив собі і своїй черговій коханці 3 квартири в Києві і два Мерседеса з одним позашляховиком. Також відомо, що козак будує будинок під Києвом.

Важко уявити, що людина з 9-класами освіти, який подався в актори, раптом стає депутатом.

Половина населення живе за межею бідності, мільйони переселенців, десятки тисяч трупів, проте козак стає мільйонером.

Зараз подібні актори і артисти знову намагаються пролізти в парламент.

Нагадаємо, що Гаврилюка спіймали на авто для АТОшников.

Як повідомляв портал Знай.ua, Українці почули прощальні думки козака Гаврилюка.

Також портал Знай.ua писав, як Міша з Майдану проміняв чуб на гроші.