До Києва прилетів всесвітньо відомий американський режисер Майкл Бей. Під час зустрічі з Кличком вони обговорили можливість зйомок в Києві.

"Ось і прилетів до нас відомий режисер і кінопродюсер, і просто мій хороший знайомий Майкл Бей. Відомий такими стрічками як "Армагедон", "Перл Харбор" і "Трансформери" фанатом котория я і є" - сообщяет Віталій Кличко в своєму Facebook.

За його словами, режисер прилетів з командою що б подивитися на Київ, і на Україну.

"Його зацікавила перспектива зйомок кіно в столиці України" - додав мер.

В ході зустрічі йшлося про умови кіновиробництва і розвитку кіно в Україні, про допомогу з боку міста в організації зйомок, про красивих локаціях Києва і надалі сотруднечіству. Майкл Бей є одним з найкасовіших режисерів у світі, його картини зібрали в прокаті близько 5,7 млрд доларів. Разом з Кличком вони обговорювали всесвіт Трансформерів, і один з останніх фільмів «Бабблбі». Сам же режисер Народився в Лос-Анджелесі і виховувався прийомними батьками. Вивчився в Художньому коледжі дизайну в Пасадені і закінчив Уесліанський університет.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.Ua повідомив про те як Кличко видав новий яскравий перл

Знай.Ua писав як Дружина мера Кличка Наталія взялася за старе
Знай.Ua писав що Кличку влаштують жорстку ревізію