У Національному агентстві з протидії корупції (НАПК) повідомили вельми цікаву новину з приводу приховування народними депутатми своїх доходів. Відомо, що народні обранці не вказали свої доходи у повній мірі.

Так, співробітники відомства виявили у деклараціях двох народних депутатів недостовірну інформацію про майно на загальну суму 196 млн грн.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби відомства.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

НАБУ
НАБУ

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Так, недостовірні дані вказали у своїх деклараціях Вікторія Войцицька (партія "Самопоміч") і Володимир Зубик (партія "Відродження").

"Встановлено, що Вікторія Войцицька, подаючи декларацію за 2017 рік, не задекларувала власний автомобіль і земельну ділянку чоловіка, а також недостовірно вказала суму отриманих дивідендів і коштів на його банківських рахунках", – повідомляє відомство.

Загальна сума встановлених недостовірних відомостей у декларації нардепа за 2017 рік склала більше 45,5 млн грн.

"Володимир Зубик, подаючи декларацію за 2017 рік, не задекларував отриманий дохід у вигляді страхових виплат і вписав недостовірні відомості про отриманий дохід у вигляді інвестиційного доходу від продажу цінних паперів і надання майна в оренду", – розповідають в НАПК.

Таким чином, загальна сума прихованого майна за 2017-й склала 150,5 млн грн.

Нагадаємо, в ЄС накинулися на Україну з жорсткими умовами: негайно перезапускати.

Як повідомляв Знай.uа Порошенко задекларував "скромні" доходи в 560 мільйонів: "бідністю" і не пахне.

Знай.uа писав, субсидія до розлучення доведе: "закони Реви" зруйнували тисячі українських сімей.