Український президент Володимир Зеленський звернувся до предстоятелів церков і закликав їх до діалогу, "щоб віра об'єднувала, а не роз'єднувала українців".

Привітання Зеленського з нагоди річниці Хрещення Київської Русі-України розмістили в Twitter глави держави.

"Це історична подія стала потужним стимулом для об'єднання стародавньої держави, її зміцнення і розвитку. Я закликаю предстоятелів церков до діалогу, щоб віра об'єднувала, а не роз'єднувала українців. В єдності - наша сила і наше майбутнє". Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що слуга народу Володимир Зеленський відвідав разом зі своєю сім'єю "Лігу сміху", яка проходила в Одесі. Варто відзначити, що багатьох перехожих дуже зворушила сцена з його маленьким сином, з яким він практично скрізь ходив за ручку.

Дописники фан-сторінки президента почали активно коментувати відео і захоплюватися тим, як Зеленський мило веде свого сина за руку. Відео виклали на сторінці zecoffee.

Як повідомляв Знай.uа, голова Дніпропетровської поліції, який нацькував КОРД на чесний патруль, виявився шанувальником "совка": "Ви там знущаєтесь?".

Знай.uа писав, перебіжчику Порошенка в команді Зеленського Радуцкому можуть довірити здоров'я українців.