Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 26 липня, прилетів економ-класом до Одеси. Там він відвідав "Лігу сміху" та побував з родиною на пляжі. Відомий блогер Михайло Шнайдер захоплюється простотою українського президента.

Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Президент здорової Людини. І, до речі, ніяких Мальдів, тільки наша рідна Одеса", - написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зазначимо, що дружина Зеленського Олена прибула в Одесу днем раніше, проте на відео вона йде поруч з президентом і дитиною. Сам концерт мав розпочатися о 21:30. Шнайдер також розмістив на своїй сторінці у соцмережі відео, де президента разом з дружиною та деякими суддями "Ліги сміху" йде вулицями Одеси.

Все таки классный у нас Президент.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 27 juli 2019

За даними ЗМІ, мешкав Зеленський у готелі "de Paris" на розі Катерининської і Воронцовського провулка. Сам президент України на особистій сторінці у Facebook опублікував фото з пляжу.

"Ми, всюди охорона, бойові водолази, спецконтроль проходження у море, на пляж - через рамки, а на задньому фоні видно, як загоряють розвідники. Гарних вихідних", - підписано фото на сторінці Зеленського.

Мы, везде Охрана, боевые водолазы, спец контроль прохождения в море, на пляж - через рамки)))) а на заднем фоне видно, как загорают разведчики. Хороших выходных.

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 27 juli 2019

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський назвав 5 претендентів на крісло губернатора Одещини: вирішувати українцям.

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.