Після того, як Володимир Зеленський феєрично виграв на президентських виборах, в скарбничку його перемог додалася і нищівна перемога партії "Слуга народу", Це гарантувало президенту парламентську більшість у Верховній Раді. Однак, така всенародне довіру несе й величезний тягар відповідальності і інших наслідків.

Інавгурація Володимира Зеленського
Інавгурація Володимира Зеленського

Про це розповів бізнесмен і телеведучий Андрій Пальчевський в студії Politeka.Online.

За його словами, Зеленському необхідно створити атмосферу непримиренності до гнилі серед депутатів, і показати непримиренність цю потрібно на своєму прикладі. Адже, якби колишній президент Порошенко був чистим, всі інші, і парламент в тому числі, вели б себе пристойно.

"Парадокс – Зеленський ще не встиг покарати тих, старих, а йому вже треба карати своїх. Ми не прагнемо до кровопролиття, але до показовим поркам – так. По-моєму, Володимиру Олександровичу вже пора намітити парочку жертв серед своєї команди" - переконаний Пальчевський.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

з'їзд партії "Слуга народу"
з'їзд партії "Слуга народу"

Телеведучий також висловив побоювання і щодо безпеки Володимира Олександровича.

"Ну, посадить Зеленський Порошенка, ну відбере телебачення у олігархів – вони ж його вб'ють. Інституту політичного вбивства в Україні не існувало, тому що були ці домовленості у влади між собою", - побоюється Андрій Іванович.

Однак, Пальчевський все ж стверджує, що українці вірять у те, що Зеленський наведе лад в країні.

"Люди вірять в те, що якимось чином, батогом або пряником, швидше пряником, тому що з батогом поки у президента слабо. У владі повинні бути такі "таємні душителі", в тому числі, своїх людей", — так журналіст висловився про людей, які повинні ззакликати до відповідальності нових нардепів, у тому числі, і з близького оточення президента в Раді.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Коли приходить якась людина досвідчена або недосвідчена, це не має значення. Люди кажуть, їх легко купити на сходах за частку того, що платили раніше багатим "зажравшимся" депутатам" - сказав Пальчевський.

Андрій Іванович переконаний, що Зеленському вже варто задуматися про наступника, якого він залишить після себе.

"Давайте пограємося. От немає Зеленського. Хто наступний? Богдан? Шефір? Хто наступний в ієрархії? Зеленський ще булавою не награвся, а народний поголос вже призначив наступних за участю самих наступних."

Телеведучий впевнений, що Порошенко точно через рік не займе пост президента, як погрожував, адже "через рік він вже буде відбувати кілька років".

"Петро Олексійович закінчить дуже сумно: спливуть деталі, почнуть говорити недруги. Ще ж за Свинарчука та Гладковського ніхто не брався. Вся його торгівля спливе з Росією, всі його бронежилети."

Нагадаємо, Зеленський в Одесі показав, чим відрізняється від Порошенка: "Таке враження, ніби його не було".

Як повідомляв Знай.uа голова Дніпропетровської поліції, який нацькував КОРД на чесний патруль, виявився шанувальником "совка": "Ви там знущаєтесь?".

Також, Знай.uа писав, перебіжчику Порошенка в команді Зеленського Радуцькому можуть довірити здоров'я українців.