Президент України Володимир Зеленський в соціальній мережі Instagram опублікував фото з одеського пляжу.

Користувач Олег Челахов опублікував фотожабу у Фейсбук на знімок, на якому глава Офісу Президента Андрій Богдан в трусах і сам Зеленський сидять на лежаку на одеському пляжі. На фото Богдана він підписав, як "Лєна". Цю фотожабу прокоментувала дружина Президента Олена Зеленська.

"Олена Зеленська, тебе ще в монастир не здали? Переживаю", - написав він.

Але тут йому відповів інший користувач - він опублікував фото Олени в радянській військовій формі, з приколеною на грудях георгіївською стрічкою, і відповів: "Це неможливо ! У неї є пілотка".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перша леді Зеленська особисто прокоментувала неоднозначні слова у свою сторону. Вона заявила, що знімок на одеському пляжі робила вона і закликала автора заспокоїтися.

У відповідь Челахов порадив Зеленській "не паритися", бо це всього лише жарт.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Не партеся. Це я так жартую. У нас війна - ви жартували, я жартую. Чого ви так реагуєте? Це ж гумор", - сказав Челахов.

Як раніше повідомлялось, Володимир Зеленський оприлюднив фото в шортах, футболці і з кепкою на голові. Президент сидить між членами своєї команди. Богдан - по праву руку від президента - в одних шортах-плавках і в сонцезахисних окулярах. Довкола видно інших відпочиваючих, які ніжаться під сонцем.

Нагадаємо, українцям пропонують придбати погруддя Володимира Зеленського з гіпсу в одному розмірі, але різних кольорах. Зліпити чинного президента України вирішила дівчина з Вінниці.

Як повідомляв Знай. ua, у "Слуги народу" Зеленського придумали, як боротися з головним гріхом чиновників.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського показали фото з новим прем'єр-міністром.