Не так давно стало відомо, що у партії Ігоря Смєшка "Сила і честь" стався скандал, в ході якого члени партії збунтувалися проти голови політсили. Члени партії бунтували проти лідера партії, звинувачуючи його у продажу місць у партійному списку.

Цю інформацію підтвердила також журналістка Ольга Василевська-Смаглюк. Вона опублікувала відповідний допис на особистій сторінці у соціальній мережі Fecеbook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ігор Смешко, колишній керівник СБУ
Ігор Смешко, колишній керівник СБУ

"Останнім часом кілька людей розповіли мені одне й те ж. Місця в списку партії Ігоря Смешка продаються вже навіть в газеті безкоштовних оголошень. Хоча ціни трохи "кусаються". Ось нинішній депутат від БПП Олександр Домбровський нібито придбав собі місце в прохідному списку партії "Сила і честь" за 3 мільйони доларів", - написала журналістка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Цю інформацію підтверджує авторитетна журналістка Соня Кошкіна і багато інших авторитетних лідерів думок. Варто також зазначити, що існує версія, що саме Смєшко був причетний до отруєння третього президента України Віктора Ющенка. Щоправда, в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону колишній начальник СБУ зізнався, що якби він поставив мету отруїти політика, то вона була б доведена до кінця.

Варто додати, що партія "Сила і честь" Ігоря Смєшка не набрала прохідних п'яти відсотків і не буде представлена у новій Верховній Раді. Також є інформація, що Смєшко - це політичний проект Медведчука.

Нагадаємо, Смєшко показав силу, забувши про честь: у "95 Кварталі" оцінили ситуацію, українці регочуть до сліз.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", українці оцінили партію Смешка: "Концерт в будинку престарілих".

Також Знай.ua" писав про те, що Віктор Балога відчайдушно чіпляється за владу, ОВК робить все можливе: Закарпатський "Слуга Народу" терміново звернувся до українців.