Відомий український гуморист, член політичної партії "Голос" Сергій Притула часто в мережах викликає критику своїми постами і бореться з хейтерами. Після того, як він не зміг потрапити в Раду, так як знаходився надто далеко в списках партії (на 30 місці), телеведучий вирішив знову зайнятися тим, що робив до виборів.

Шоумен та волонтер Сергій Притула
Шоумен та волонтер Сергій Притула

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Притула розповів, що протягом всієї передвиборної компанії він не починав збір коштів для потреб української армії, щоб його в черговий раз не звинуватили в піарі і тінь не впала на політичну партію "Голос". Проте, зараз він вирішив відновити свою діяльність.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"8 червня я виставив на своїй сторінці повідомлення про те, що балотуюся до ВР. З того моменту і до закінчення передвиборної кампанії я не розміщував повідомлень про збір коштів на допомогу Армії і не звітував про витрачання коштів, щоб не отримувати звинувачень в піарі на військових у своїх політичних інтересах. Бо, незважаючи на 5 років волонтерства, все одно регулярно отримував і отримую подібні закиди. Вважаю, що зробив усе правильно і так було чесно по відношенню до себе, виборців і військових." - ділиться Сергій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Сергій Притула
Сергій Притула

Притула запевняє, що робота велася, хоч і не такими швидкими темпами. Далі від відзвітував про досягнення за червень-липень 2019 року,особливо відзначивши одне з придбань для потреб армії:

"50000 пішло на .... А ось і той пункт, який не можна розписувати. Назвемо ці витрати так: "привіт руссо туристо з українського неба"
Всього за останні 1,5 місяці було освоєно 437 700 грн.
Загальна сума освоєних коштів у цьому році: 3 105 507 грн.
Дякую всім, хто допомагає оберігати життя наших захисників! Поки вони будуть відчувати нашу підтримку ми теж можемо бути спокійні за мирний сон наших дітей. Запити є. Рахунки активні. Репост - теж допомога."

8 червня я виставив на своїй сторінці повідомлення про те, що балотуюся до ВР. З того моменту і аж до закінчення...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Zondag 28 juli 2019

В коментарях стали відзначатися українці:
"Дуже поважаю! Дякую справжньому патріоту! Низький уклін!", "Ви хороший чоловік. Бажаю Вам щастя. Переможте зло в нашій країні будь ласка.", "Молодець, до тебе взагалі претензій немає. Мабуть, довго відмивалася від того л*йна, що накидали за час передвиборчої кампанії."

В коментарях знайшлися і ті, хто знову дорікнув Сергію за зв'язок з "Голосом" Вакарчука. Однак, Притула знайшовся миттєво:

"Напишіть повний список тих, з ким мені можна зв'язуватися, а з ким - ні. Оскільки у свої 38 я ще нічого не досяг, життєвого досвіду - нуль, рішення приймаю несвідомо. Рятуйте!"

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.

Також портал "Знай.uа" писав, що священник відповів Притулі на промову про Томос.