У курортному Трускавці стартувала школа народного депутата для представників партії "Слуга Народу". Майбутнім нардепам обіцяли насичений та жорсткий графік. Про це йдеться у сюжеті 24 каналу.

У перший день тижневого інтенсиву майбутні народні депутати вивчатимуть основи самоврядування. За вчителів матимуть викладачів Київської школи економіки та відомих українських економістів. Тематики охоплять інфраструктуру, безпеку, оборону та кілька інших сфер.

З'їзд партії "Слуга народу"
З'їзд партії "Слуга народу"

Майбутніх нардепів поділять на комітети, аби вчилися працювати, як у Верховній Раді. Також вони можуть обрати собі специфіку, над якою хотіли б попрацювати під час тижня навчань.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, готель, де все відбувається, належить оточенню Ахметова.

Перший заступник голови Ради Нацбанку Тимофій Мілованов розповів, що на тиждень приїхав в Трускавець. Це місце для "Спарти". Чому Трускавець?

"Бо в Україні поки немає інфраструктури для масштабного навчання дорослих. Під час вибору місця для навчання ми зіштовхнулися з перешкодою: попри той факт, що Україна розвиває рекреаційну складову економіки, поки що немає комплексів, які можуть забезпечити одночасне навчання майже трьох сотень людей. Тому зупинили свій вибір на комплексі у Трускавці, де раніше проводили свої навчання великі міжнародні та українські компаніїик кон", - написав прездставник Зеленського.

Нагадаємо, що новим спікером Верховної Ради може стати лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.