На окрузі №64, який знаходиться в Коростені (Житомирська область) здійснять перерахунок голосів. Примітно, що це округ, де програв Сергій Пашинський, народний депутат від "Народного фронту" і самовисуванець, що зайняв третє місце і набрав 18,04% голосів виборців.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сергій Пашинський
Сергій Пашинський

Житомирський окружний адміністративний суд зобов'язав ОВК округу №64 (Коростень) перерахувати голоси на всіх виборчих дільницях округу (їх всього 299). Суд задовольнив позов довіреної особи кандидата від партії "Слуга народу" В'ячеслава Сигачова, який просив визнати протиправними дії ОВК. Зазначимо, що кандидат посів друге місце, набравши 26,83%. Перемогти на окрузі вдалося самовисуванцю Володимиру Арешонкову, який отримав 27,63%,про це повідомляє Telegram-портал "Цибуля"

Представник партії "Слуга народу" переконаний, що програти йому завадили "двійники", адже йому не вистачило трохи більше 600 голосів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зазначимо, що Пашинський є одним з підозрюваних у вбивстві такого собі "Француза", який активно допомагав конкурентам Сергія перемагати на окрузі.

26 липня недалеко від села Липляли Малинського району Житомирської області, біля автотраси Київ – Ковель, виявлено притрушене землею тіло 23-річного жителя Коростеня Іллі Обіхода на прізвисько "Француз".

Перед смертю хлопця явно катували – тіло роздягнене майже догола, зламана щелепа. На голову натягнутий мішок. Смерть настала від пострілу в спину.

Загиблий є людиною, який брав участь в парламентських виборах на 64-му виборчому окрузі і змагався зі скандальним нардепом Сергієм Пашинським.

Нагадаємо, пішаки Кононенко вирушили в нокаут: тепер нікому "забезпечити" результат на окрузі.

Як повідомляв портал Знай.uа, завод "Кузня на Рибальському" виліз Порошенко боком: суд не залишив вибору.