У неділю, 28 липня члени президентської партії "Слуга народу" вирушили в Трускавець, для проходження тижневого интеснива. Новоспечених нардепів чекають лекції від кращих економістів України. Майбутніх народних обранців будуть навчати різними тематиками: транспортній інфраструктурі, безпеці, обороні, макроекономіки та податкової політики.

Їх поділять на групи – прототипи комітетів у Верховній Раді. Школа економіки підготувала як загальні, так і індивідуальні заняття з ухилом в практику, повідомляє видання LB.

Раніше було відомо, що слуги народу буду навчатися щоденно з 8:30 до 21:30. Кожен день учасники інтенсиву повинні підготувати якісь документи, які можуть лягти в основу майбутніх законопроектів. За тиждень кожен з учасників школи зобов'язаний підготувати чотири документа: стратегію розвитку країни, публічну презентацію своєї політики, законопроект і стратегію його втілення.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Український юрист і блогер Михайло Шнайдер не зміг пройти мимо такого собитіяі висловився на рахунок такого навчального подорожі "слуг народу".

"Це не студенти їдуть на канікули, як ви могли б подумати. Це наші народні обранці, їдуть в Трускавець... вчитися на депутатів"

В коментарях відразу стали відзначатися українці:

"У добрий шлях, вчитися потрібно завжди і всім", "Нарешті молоді особи у парламенті!", "Наше завтра в їх руках. Нехай послухають лекції, що таке добре, що таке погано. І що їм буде, якщо нам буде погано.", "Вчитися хорошому треба завжди. Хто зловтішається - той заздрить, що їх обійшли. Успіхів Вам хлопці!", "Обличчя світлі , це вам не бидломорди попереднього скликання. У чому проблема?", "Молодь пішла на вибори, взяла на себе відповідальність і вирішила на найближчі 5 років курс страны"

Напомним, что Зеленского обожают дети: разбудили ради фото с президентом в эконом-классе.

Как сообщал портал Знай.uа, Зеленский назвал 5 претендентов на кресло губернатора Одесской области: решать украинцам.

Также портал Знай.ua писал, что Тищенко, Скичко, Дубинский и другие: полный список звезд, которые попали в Раду от "Слуги народа" Зеленского.