Правда про замах на екс-президента Віктора Ющенка, коли він був на посаді глави держави, спливла через багато років. Про те, чи було насправді отруєння, розповів головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"В мене працює заступником генерал Козлов. Він розслідував цю справу. Він зараз у військовій прокуратурі. Тоді був слідчий, і на нього навіть був замах. Зараз Я можу це сказати, тому що строки давності і все таке. Я його питав: «ти розслідував всю цю ситуацію. Ти повинен мати свою позицію у цій справі. Було замах чи ні?". Він відповів: "Ні", зазначив він.

При цьому Матіос уточнив, що більше не може коментувати дану ситуацію. Він зазначив, що після даної фейкової інформації "країна покотилася".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що колишня невістка третього президента України Віктора ЮщенкоЛіза Ющенко заявила в Instagram, що не має ніякого відношення до краще грошей з молдавських банків.

"Побачила сьогодні стрімке поширення от такої інформації про себе. Знаючи напевно, що нічого подібного ні на які мої рахунки не надходило, все одно зв'язалася зі своїми банками і перевірила", – пише вона в Instagram.

Нагадаємо, экс-невістка Ющенка вляпалася в гучний грошовий скандал, показує "рильце в пушку".

Як повідомляв Знай. ua, Ющенко виявився замішаний в брудному скандалі.

Також Знай. ua писав, що Зеленський "відбив" у Порошенка дуже близької людини.