У Головному військовому клінічному госпіталі Міністерства оборони України успішно провели хірургічну операцію народному депутату України Григорію Омельченку, якого вчора збив автомобіль. Про це повідомили в прес-службі управління Міноборони.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Начальник головного військового клінічного госпіталю генерал-майор медичної служби Михайло Бойчак повідомив про те, що Омельченко провели хірургічну операцію – остеосинтез кісток правого гомілковостопного суглоба.

"Операція пройшла без ускладнень, травмований почуває себе задовільно", - повідомляє він.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Прес-служба зазначає, що Омельченко вступив в госпіталь з діагнозом: політравма, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом правого гомілковостопного суглоба, рани м'яких тканин лобного ділянки та ін. Після первинної хірургічної обробки ран лобного ділянки і верхньої губи, дренаж рани лівої гомілки і витягування за праву п'яткову кістку, стан хворого стабільний, об'єктивні показники в межах норми.

Такі травми нардеп отримав після того, як його на пішохідному переході збив легковий автомобіль.

Нагадаємо, Порошенко вирішив замолити гріхи, але українці не оцінили.

Як повідомляв Знай. ua, экс-мер Києва Олександр Омельченко розповів правду про Юрія Дидовце.

Також Знай. ua писав, що конкурент Пашинського знайдений мертвим.