Верховна Рада після позачергових парламентських виборів оновилась на 80%. При цьому багато політиків, які роками засідали в парламенті, залишилися не у справ.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Програв передвиборчі перегони народний депутат від "Народного фронту" Сергій Пашинський. Навіть активна і місцями агресивна кампанія не допомогла йому отримати жадане місце в Раді.

По мажоритарці не проходять Борислав Розенблат, Сергій Каплін, Ігор Мосійчук та Іван Винник.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Президент компанії "Мотор Січ" також пролетів на своєму окрузі в Запоріжжі, за яким переміг весільний фотограф від партії "Слуга народу" Сергій Штепа. Не потрапить в парламент і раніше впливовий нардеп, заступник голови фракції Блок Петра Порошенка Ігор Кононенко.

Олександр Грановський, який балотувався по харківському 169 округу програв кандидату від партії Зеленського Олександру Куницькому.

Програла по мажоритарному округу і Надія Савченко. Скандального екс-нардепу вдалося набрати лише 8 голосів.

Пролетів на виборах і ексцентричний екс-голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, який балотувався по одному з округів на Донбасі.

За списками Радикальної партії в парламент не пройшли її лідер Олег Ляшко, нинішній нардеп від “Народного фронту” Георгій Логвинський та інші. Залишиться нова Рада і без нардепа Михайла Поплавського. Його “Аграрна партія” навіть з допомогою Олега Винника не змогла подолати прохідний бар'єр у 5%.

Нагадаємо, скільки депутатів і від якої партії пройшли до нового парламенту.

Як повідомляв Знай. ua, запуск нової Ради можуть перенести.

Також Знай. ua писав, що у Верховну Раду стікаються депутати з "Слуги народу".