Міністр закордонних справ Павло Клімкін розповів, що команда канцлера ФРН Ангели Меркель, коли стала зрозумілою динаміка рейтингу Володимира Зеленського перед виборами, переглянула кілька епізодів із серіалу "Слуга народу".

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідну заяву міністр зробив в інтерв'ю для Укрінформ.

"Я вам можу відкрити таємницю, коли стала зрозумілою динаміка рейтингу Зеленського, навіть для канцлера Німеччини Ангели Меркель її команда нарізала кілька епізодів серіалу, щоб вона подивилася... Я точно знаю, що ще декілька міністрів закордонних справ дивилися серіал і питали мою думку з цього приводу. Назвати їх не можу, оскільки не питав у них дозволу", - заявив Клімкін.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Міністр зазначив, що деякі моменти в "Слуги народу" були зроблені дуже професійно і західним політикам потрібно стежити за українським медіа-простором.

"Я взагалі вважаю, що треба дивитися український медіапростір, щоб розуміти, що відбувається. Та і просто цікаво! Зрештою, я вважаю, що деякі речі в серіалі зроблені дуже професійно", - пояснив глава МЗС.

Серіал "Слуга народу" знятий студією "Квартал 95". Він розповідає про шкільного вчителя Василя Голобородька (грає Володимир Зеленський), якого призначили на посаду глави держави. В результаті звичайний вчитель на посаді намагається чинити не так, як зазвичай робили політики.

Нагадаємо, Зеленський серйозно поговорив з Ангелою Меркель.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський терміново зателефонував канцлеру Німеччини Ангелі Меркель.

Також Знай. ua писав, що Меркель хитає, як Пізанську вежу, Зеленський тут ні при чому.