Начальник поліції Дніпропетровської області, генерал Віталій Глуховеря більше не займає свою посаду. Про це йдеться у повідомлення телеграм-каналу Подслушано в полиции.

У повідомленні йдеться, що наказом Голови Нацполіції Сергій Князєв за погодженням з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим звільнено із займаної посади начальника Головного управління в Дніпропетровській області Віталія Глуховерю.

Президент України Володимир Зеленський вчора повідомив про свій намір звільнити начальника поліції Дніпропетровщини Віталія Глуховерю. Таку вимогу він поставив міністру внутрішніх справ Арсену Авакову через можливе перевищення службових повноважень.

Слід нагадати, що 26 липня 2019 року оприлюднили відео з участю начальника головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області Віталієм Глуховерею. Після того, як патрульні зупинили водія глави ГУНП у Дніпропетровській області Глуховері, проти них було вислано спецназ поліції КОРД. За кермом автомобіля знаходився водій начальника ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Корд заарештував копів за те, що вони зупинили авто начальника ГУНП Дніпропетровської області Віталія Глуховеря Від громадян України намагалися приховати справжнє призначення #КОРД-у. Виявляється, що цей спецпідрозділ потрібен у ситуаціях, коли «жалкій копчік» намагається діяти по закону проти інтересів великих чинушних начальників, а авто (#Range #Rover #AE8615EO) належить генералу. А патрульний - справді молодець. Побільше б таких. Патрульна поліція України, респект за цього бійця🤝 Державне бюро розслідувань, Генеральна Прокуратура України, Аваков, Арсен Борисович, ваш вихід.

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 26 juli 2019

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, хто "напав" на Порошенка після допиту у ДБР: ветеран АТО пояснив усе одним відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, син Глуховері очолює слідчий відділ ДБР.

Також Знай.uа писав, Порошенка викликають на допит: завод "Кузня на Рибальському" не дасть спокою експрезиденту.