Прихильникам Петра Порошенка з приходом нової влади виявилося не до сміху. Так, чиновники намагаються уникати зустрічей з чинним президентом України Володимиром Зеленським, так як побоюються своєї долі при його правлінні.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, Зеленський провів "зачистку" прихильників Порошенка по всій країні, і звільнив чиновників, які погано виконували свої посадові обов'язки.

17 липня президент України Володимир Зеленський жорстко "наїхав" на першого заступника голови Миколаївської ОДА В'ячеслава Боня.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ви все знали. Ви робите такий вираз обличчя, ніби ви взагалі ні при чому, перший раз прийшли, тут 15 днів працюєте… Чого ви, як до скотів, до людей ставитеся? Всі кажуть: Миколаїв — бандитське місто. Чому? Всі кажуть: лети до Миколаєва — це бандитське місто. Чиновники ведуть себе як бандити", зазначив президент.

Крім того, Зеленський порадив звільнитися начальникам Львівської, Закарпатської, Чернівецької та Волинської митниць.

"Я думаю, що основні труднощі — це люди. У мене до вас прохання написати заяву на звільнення … У вас який телефон? IPhone? Звідки? Ви ж казали зарплата маленька. Ви можете звільнитися?" — сказав президент.

Скандал стався 13 липня під час робочої поїздки Зеленського в Одеську область. Президенту вдалося розкрити обман чиновників на чолі з Олександром Власовим, який також очолює Одеську митницю ГФС під час брифінгу з місцевою владою.

"Ви вважаєте, що я ідіот? Що я, ви нас вважаєте ідіотами? Я хочу, щоб ви особисто написали заяву на ваше звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили. Скажіть, будь ласка мені дату, щоб я знав це не з Facebook, а з реальних документів", - зазначив президент. У відповідь Олександр Власов написав заяву про звільнення з роботи.

Нагадаємо, Зеленський відірвався в Одесі без першої леді.

Як повідомляв Знай. ua, у команді Зеленського викрили таємниці ВСУ, прихований потенціал героїв вражає.

Також Знай. ua писав, що Зеленський вирішив навчити "слуг народу" керувати країною.