Під час офіційних візитів президента Володимира Зеленського особлива увага приділяється його прогулянкам серед простих українців, щоб він зміг "відчути людей". Про це заявив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

З'ясувалося, що перед подорожами президента, його помічники вибирають найбільш проблемні теми тих населених пунктів України, куди приїжджає Зеленський.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У нас формат поїздок був і буде дуже простий. Ми вибираємо найбільш болючі питання для міста, регіону, викликаємо всіх, хто до цього причетний. А це, як правило, не лише місцева влада. Ми беремо два-три питання, іноді одне велике, як це було нещодавно в Миколаєві на суднобудівному заводі", – пояснив Тимошенко.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Також він додав, що у вільний час Зеленський прогулюється по вулицях, щоб "відчути людей".

"Ми принципово йдемо на такі історії. Тільки охорона і я знаємо, де ми зупинимося. Ми зупиняємося, виходимо і йдемо гуляти. До речі, до нього надходить дуже багато точкових звернень, які найчастіше взагалі його не стосуються. Але так як президент – гарант Конституції, то ми вирішуємо дуже багато таких життєвих питань", – зазначив він.

Нагадаємо, що в Слузі народу збираються ратифікувати Стамбульську конвенцію.

Як повідомляв портал Знай.uа, батько Катерини Гандзюк Віктор зустрівся з Володимиром Зеленським.

Також портал Знай.uа писав, що Київська школа економіки проведе тижневий експрес-курс для майбутніх нардепів від партії "Слуга народу".