Екс-президента України Петра Порошенка звинуватив у брехні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Глава МВС України озвучили звинувачення у відповідь на звинувачення про роботу поліції проти його партії ЄС на парламентських виборах.

Так, в інтерв'ю одному з українських видань, відповідаючи на питання про причини не надто великого результату на виборах у Раду в 8,1%, назвав роботу проти партії поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В интервью УП Порошенко бессовестно лжёт, оправдывая своё поражение на выборах тем, что против него "была работа полиции...

Geplaatst door Arsen Avakov op Maandag 29 juli 2019

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Чи можу я сказати, що була робота проти нас? Була. Була робота проти нас поліції. Була робота проти нас організованих груп, начебто Шарія, організовані всередині країни", - заявив Порошенко.

Він також нагадав, що на виборах акції його партії супроводжувалися пікетами з повітряними кульками від партії Шарія. І це, на його думку, могло стимулюватися владою, адже такі пікети, спрямовані проти ЄС, охороняла поліція.

"В інтерв'ю УП Порошенко безсовісно бреше, виправдовуючи поразку на виборах тим, що проти нього "була робота поліції". Поліція, як і МВС в цілому, не працювали ні на кого. Вони працювали на чесні вибори, в Україні", - написав пан Аваков в Twitter.

На своїй сторінці в Facebook пан міністр додав, що діяльність Порошенка призвела до того, що "у всіх нас немає іншого виходу, як бажати успіху Зе".

Також пан Аваков не зовсім цензурними висловами окреслив своє бачення, як треба покарати Петра Порошенка.

"Хоч і по" бєспрєдєлу "його" кінчати "неправильно і не можна. Не дозволимо це завзятим - важливо. А ось те, за що заслужив відповідати — нехай відповідає", - додав він.

Нагадаємо, Глуховерю зі скандалом викинули з посади: Аваков звільнив чиновника, виводить Зеленського з себе.

Як повідомляв Знай.uа НАБУ, прокуратура та ДБР влаштували сафарі через "Роттердам+": під прицілом Порошенка з Ахметовим.

Знай.uа писав, скандал з Глуховерем і КОРДом: у Зеленського зважилися на важкий крок.