Колишній міністр оборони України та начальник Управління держохорони Валерій Гелетей, визнаний винним в оточенні наших військ під Иловайском в 2014 р. після відставки купив собі дорогий автомобіль. Про це свідчать дані його декларації від 12 липня 2019 року.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У право власності Гелетей вступив 10 липня. Автомобіль був випущений в 2019 році, а купив його Гелетей не в автосалоні, а у приватної особи. Продавцем вказана Семергей Людмила Вікторівна", – йдеться у повідомленні.

Згідно з документом, Mercedes-Benz G63 AMG був випущений в 2019 році. Гелетей купив його у приватної особи. Продавцем вказана Семергей Людмила Вікторівна. Права власності він вступив 10 липня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наголошується, що новий Mercedes-Benz G63 AMG коштує не менше 6 млн грн.

Раніше повідомлялося, що в Харківській області готують звільнення директора ДП "Жовтневий лісгосп" Руслана Чагаровського. Таке подання в кабмін зробив виконуючий обов'язки голови Державного агентства лісових ресурсів України.

Нагадаємо, Зеленський вирішив навчити "слуг народу" керувати країною.

Як повідомляв Знай. ua, у держохороні розставив всі крапки над "і" в переїзді Зеленського з АП.

Також Знай. ua писав, що Зеленський вніс у Раду закон, який чекали всі українці.