Президент України Володимир Зеленський звільнив Короля Артура з посади голови Міловської районної державної адміністрації Луганської області. Відповідне розпорядження опубліковано на сайті глави держави, в понеділок.

"Звільнити Короля Артура Станіславовича з посади голови Міловської районної державної адміністрації Луганської області у зв'язку із закінченням строку повноважень Президента України", - йдеться в тексті повідомлення.

Розпорядження про звільнення № 240 було підписано і опубліковано 29 липня. Причиною звільнення став кінець строку повноважень екс-президента Петра Порошенка.

Як відомо із біографії, Артур Король народився в 1967 році. Закінчив вище прикордонне військово-політичне училище в 1990 році, а в 1998-му - Академію прикордонних військ ім. Хмельницького.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

З 1998 року по 2016 рік знаходився на службі в лавах прикордонних військ. Потім, протягом року перебував на пенсії, а влітку 2017 року прийняв призначення на посаду голови Міловської РДА.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що Мілове знаходиться на сході нашої країни на кордоні з РФ. Вулиця Дружби розділять одночасно два населених пункти по обидва боки колючого дроту – Мілове (Україна) і Чертково (РФ).

Нагадаємо, хто "напав" на Порошенка після допиту у ДБР: ветеран АТО пояснив усе одним відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, син Глуховері очолює слідчий відділ ДБР.

Також Знай.uа писав, Порошенка викликають на допит: завод "Кузня на Рибальському" не дасть спокою експрезиденту.