Стало відомо, що президент України Володимир Зеленський підписав указ "Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних і юридичних осіб до електронних послуг". Відомо, що документ спрямовано на створення прозорої роботи держреєстрів і впровадження засобів електронної ідентифікації жителів.

Про це повідомляється на сайті глави держави.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Новий указ говорить про те, що буде створено єдиний сайт електронних послуг, де українці отримають доступ до електронного кабінету з інформацією про себе в державних реєстрах (наприклад, про майно, землю, транспорт, податки і доходи) і пріоритетні електронні державні послуги.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Одним з напрямків даного руху буде запровадження проекту "еМалятко", пов'язаного з реєстрацією новонародженої дитини, а також введення реєстрацією фізичної особи як платника податків, отримання паспорта, перевірку документів водія.

"Зараз ми проводимо дослідження щодо корупції в сфері адміністративних послуг. Вже точно можна сказати, що це мільярди гривень на рік з кишень українців. Тому ми сформували перелік близько 200 найважливіших послуг для громадян і бізнесу, щоб в першу чергу ввести їх надання в режимі онлайн. Кожен українець зможе бачити наш план і хід реалізації цих завдань на спеціальному веб-сайті", - заявив радник президента Михайло Федоров.

Нагадаємо, Порошенко втік, а в Україні його знову чекають на допит: розкриті деталі.

Як повідомляв Знай.uа Донбас перетворився на мінне поле, Україна втратила кращого з синів.

Знай.uа писав, злив Зеленському лісову мафію: в Харкові після приїзду президента хочуть прибрати лісничого.