Заступник голови Офісу президента Володимира Зеленського Кирило Тимошенко заявив, що у новій Раді ніхто не буде змушувати депутатів натискати кнопки. Він каже, що народні обранці вестимуть дискусії "до втрати пульсу". Про це він розповів в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Дивіться, ніхто не буде змушувати депутатів у Верховній Раді натискати кнопки. Ми хочемо, щоб у нас всередині команди були максимальні дискусії, до втрати пульсу. Але перед виходом у сесійну залу парламенту ми повинні домовитися, як ми будемо голосувати. Ніхто не збирається переламувати когось. Завжди буде якийсь відсоток тих, хто проти того чи іншого рішення. Але ми хочемо, щоб ця дискусія не виходила назовні, вона повинна бути всередині команди", - сказав Тимошенко.

Верховна Рада
Верховна Рада

Він вважає, що законопроект - це "не тільки однопартійна історія", це - розмова з тими, хто буде проти того чи іншого рішення. Також представник Зеленського зазначив, що все завдяки президенту - він рухає всю систему.

"Звичайно, ніхто не приховує, що двигун всього цього - президент. Але я думаю, що і по кроках Верховної Ради буде видно, що ніхто не збирається влаштовувати диктатуру", - зазначив Тимошенко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Він також розповів, що при формуванні Кабінету міністрів деякі люди з Офісу президента підуть у виконавчу владу. Однак, таких буде небагато. Те ж саме стосується і списку партії "Слуга народу"...

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами представника президента, існує великий кадровий голод. Але це також питання фінансів. Треба пояснювати людям, що якщо ми хочемо, щоб не крали, потрібні інші зарплати.

"Тому що на місцях, на топ-посадах не можуть працювати люди за 15-20 тис. гривень, коли фахівці такого ж класу у приватній компанії отримують 20, 30, 40 тис. доларів", - додав заступник голови.

Нагадаємо, Зеленському підказали, як перевернути все з ніг на голову: корупціонери посаджені, а українцям дешевий газ.