Після сьогоднішнього брифінгу Андрія Богдана, керівника Офісу президента України Володимира Зеленського, мер Києва Віталій Кличко написав допис у Facebook.

З приводу прес-конференції Богдана Кличко висловився різко і лаконічно - "байки зі склепу" - добірка пліток, маніпулятивних домислів і нічого більше.

"Коли такі речі говорить керівник Офісу Президента - це виглядає, як мінімум, дивно і некомпетентно. Усі свої, як ви думаєте, "страшилки", пане Богдане, передавайте до правоохоронних органів. І не ганьбіться подібними "інформаційними виступами"! Ви ще й законами і Конституцією маніпулюєте", - написав мер Києва.

Кличко ще раз нагадав, що кияни обирають владу, на яку покладають відповідальність за все, що відбувається в місті. А спроби розділити посади мера та голови КМДА є намаганням позбавити громаду права впливати на процеси управління столицею і наступом на місцеве самоврядування.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сьогодні Богдан повідомив, що мер Києва підтвердив, що він не контролює Київську Раду, є 2-3 "смотрящих", з якими він мусить знаходити компроміс. Він знає, що щось відбувається не так, але нічого з цим зробити не може.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Зустрівся із адвокатом "смотрящих", який заважає пану Кличку ефективно управляти містом. І висловив таку пропозицію, що робота з місцевим бюджетом Київської міської ради і міської державної адміністрації дозволяє їм отримувати 40 мільйонів доларів ", - зазначив Богдан.

Богдан

Нагадаємо, Кличко не контролює Київраду, все в руках наглядачів, - Богдан розповів про розмову з мером

Як повідомляв портал Знай.ua, Богдану пропонували хабар "смотрящі" Кличка: бюджет Києва поділити навпіл.