Відомий шоумен Володимир Зеленський на останніх президентських виборах в Україні став главою держави. Він зберіг теплі стосунки з колективом 95 Кварталу і вони навіть звернулися до нього зі сцени віршем.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ролик із зворушливою піснею "Квартал 95" опублікував на YouTube-каналі. Гумористи на чолі з Євгеном Кошовим попередили нового президента про складнощі, які його чекають у політиці:

"У тебе непросте завдання:

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Для країни стати зеленим світлом,

Через п'ять років не стати багатшими,

Людиною залишившись при цьому.

І пройшовши через мідні труби,

Так злетіти, щоб не впасти.

Тому що, вибач за грубість

Дуже злобна с*ка — влада".

Вони припустили, що Зеленський ще не до кінця міг усвідомити несподіваний поворот долі і назвали іронічним те, що людина, яка роками гостро жартував над політиками, сам став одним з них:

"Нехай у підручниках з історії після нас сформулюють суть, Адже не важливо про що ми сперечалися, а нам важливо куди вів шлях. Наші діти колись скажуть, йшли ми туди чи не туди. І борони нас, Боже, від лажі, перед ними згоріти від сорому!"

Нагадаємо, Зеленський відірвався в Одесі без першої леді.

Як повідомляв Знай. ua, у команді Зеленського викрили таємниці ВСУ, прихований потенціал героїв вражає.

Також Знай. ua писав, що Зеленський вирішив навчити "слуг народу" керувати країною.