У Дніпрі проти екіпажу патрульної поліції, який зупинили автомобіль голови ГУ НП в Дніпропетровській області Віталія Глуховері, був висланий поліцейський спецназ КОРД.

В мережі розгорівся величезний скандал після опублікованого відео з інцидентом, коли КОРД затримав патрульних, які зупинили за порушення правил дорожнього руху авто водія Глуховері.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сьогодні главу МВС в Дніпропетровській області генерал Віталія Глуховерю за вимогою Зеленського таки звільнено. Однак сама історія досить каламутна і видно що в ній маніпулюють ім'ям Президента України.

Про це розповів у своєму новому відео Ігор Лесєв.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Журналіст звернув увагу на кілька дивних і цікавих фактів.

По-перше, патрульні поліцейські не могли не знати, на якій машині їздить глава МВС області.

"Я впевнений, вони навіть знають, на якій машині їздить його дружина і діти. Тобто, вони знали, чию машину зупиняли", - зазначив Лесєв.

Лесєв вказав також на абсолютно формальний привід зупинки машини Глуховері, що доводить - завдання стояло зупинити саме цей автомобіль.

Журналіст також звернув увагу на те, що і як патрульний говорить на камеру, зазначаючи, що "так не розмовляють в реальному житті.Голос за кадром звертається до глядача, до нас з вами"

Та найголовніший момент – відео не свіже, йому майже рік.

"І ось раптом це все спливає. Саме зараз. І не просто спливає. З'являється самий ключовий пункт. Гнівна реакція президента Зеленського. Він зажадав від Авакова звільнити Глуховерю.
І генерала таки в понеділок звільняють. Чи відчуваєте рівень?
Ось ви зараз переглядаєте це відео. І деякі з вас - я впевнений в цьому - просто всю цю історію з Дніпропетровським генералом могли упустити.
А президент не упустив. А знаєте, чому він її не упустив?
Тому що її йому показали. Викликали гнів і обурення.
І порекомендували написати пост в ФБ.", - підкреслює блогер.

Лесєв наголошує, що ця історія має виключно маніпулятивний характер. На його переконання, в країні починають маніпулювати ім'ям президента і його відверто підставляють.

"Давайте говорити вже прямо. Зараз перед Зеленським стоїть гостро центральне питання. Це питання про владу. Ось все як у Леніна, який у нас декомунізований. А щоб Зеленському вирішити питання про владу, йому потрібно закрити питання по Авакову", - підкреслив Лесєв.

Подивитись відеорозслідування Ігора Лесєва можна тут

Нагадаємо, у Дніпрі затримали патрульних, які зупинили машину голови місцевої поліції.

Як повідомляв портал Знай.ua, син Глуховері очолює слідчий відділ ДБР.

Також Знай.ua писав, президент України Володимир Зеленський вимагає звільнити начальника поліції Дніпропетровщини Віталія Глуховерю