У партії Святослава Вакарчука "Голос" хочуть вирішити питання з ФОПами. Про це заявила майбутній нардеп від партії Кіра Рудик у интервью LIGA.net.

"Потрібно прийти до ситуації, коли робота з ФОПами не буде визнаватися як приховане працевлаштування. Але держава при цьому отримає підвищення податків. Раз вже є розуміння хто чого хоче, значить, потрібно домовлятися", - зазначила Рудик.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кіра Рудик

На питання про підвищення ставки для ФОПів вона відповіла:

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Є багато різних варіантів. Детально поки не можу говорити. Переговори тривають. І я в них беру участь як представник профільних асоціацій. На жаль, деякі люди від держави іноді не дуже розуміли, про що в них ідеться. А пісня від ІТ - "не чіпайте нас".

"Для мене важливо завершити переговори і як для керівника компанії, так і для людини, яка хоче сюди привести ще багато-багато бізнесменів. У мене є багато друзів, які хочуть відкривати тут свої компанії", - уточнила Рудик.

Нагадаємо, лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков зазначив, що запуск оновленої ради можуть перенести.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рада після позачергових парламентських виборів оновилась на 80%.

Також портал Знай.uа писав, що Притулі відкрили очі на роль у партії Вакарчука.