Президент США Дональд Трамп при зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним діалог проходитиме про Україну.

Про це президент США заявив на попередньому брифінгу в Брюсселі.

«Я буду зустрічатися з президентом Путіним, і будемо говорити про Сирії. Я буду говорити про втручання у вибори, я буду знову ставити це питання. Ми будемо говорити про Україну. Це дуже цікаво, почути від нього, що він мені скаже», - повідомив Трамп.

Раніше з'явилися відомості, що президент Дональд Трамп скасував двосторонні зустрічі в рамках саміту НАТО в Брюсселі, призначені на 12 липня, але переговори з колишнім президентом України провів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Зустріч тривала протягом 20 хвилин. Сторони обговорили широкий перелік питань, включаючи «Північний потік-2» та подальше співробітництво в оборонній сфері», - розповів ЗМІ джерело в АП.

Інший співрозмовник висловив, що із-за зсуву порядку денного переговори проходили без запрошення преси.

Нагадаємо, зустріч президентів США і РФ Дональда Трампа і Володимира Путіна запланована на 16 липня в Гельсінкі.

Нагадаємо, заступник голови Офісу президента Тимошенко заявив, що ніхто не буде змушувати депутатів у Раді натискати кнопки.


Як повідомляв раніше Знай.uа, смартфони отримали приємний бонус під виглядом великого оновлення.


Також Знай.uа писав про те, що за кілька днів пост гаранта набрав більше 1500 перепостів. Кількість коментарів перевалило за 9000.