Вчора на брифінгу Андрій Богдан, керівник Офісу президента України Володимира Зеленського розкритикував мера Києва Віталія Кличка. А сьогодні з’явилась інформація, що Кличко молодший купив будинок у центрі Києва за ціною 26 тис. грн за 1 квадратний метр. Дану інформацію і фото у соцмережі Facebook поширив підприємець і активіст Євген Істребин.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Кличко молодший купив будинок у центрі Києва за ціною 26 тис. грн за 1 квадратний метр. Прямо зараз йдуть торги за будинок за адресою Хмельницького Б. 34Б. Цей будинок орендує фірма Кличко за 2 тис. дол. в місяць", - написав активіст у соцмережі.

За словами активіста, родзинка в тому, що будинок розташований у дворі готелю Кличка, а в торгах бере участь лише 2 учасника. На завершення активіст додав, що торги вже закінчилися.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"За 30 хвилин все по швидкому пройшло. Переможець ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВІТ-ПЛЮС". Стартова ціна була 26,6 млн, продали за 37,1 млн. Будівлю купила фірма Кличка", - підсумував блогер.

За словами Істребина, фірма Віт-Плюс зареєстрована на молодшого брата Володимира. Також автор опублікував підтверджуючі документи у пості.

Українців дещо обурює факт купівлі будинку у центрі Києва за такі гроші. Сам автор у коментарях відзначив, що ходять чутки про завтрашнє поданя на звільнення Кличка з посади голови КМДА.

"Думаю что торги признают не действительными и пусть боксер губу не раскатывает , это очень проблемный актив", "Успеть бы додерибанить всё , что можно, пока не дали пинка под зад ...Упыри. А жалобу подать можна , что продажа шла не через Прозоро и фактически без конкурса, чтобы отменить куплю -продажу", - коментують користувачі.

Нагадаємо, Кличко не контролює Київраду, все в руках наглядачів, - Богдан розповів про розмову з мером

Як повідомляв портал Знай.ua, Богдану пропонували хабар "смотрящі" Кличка: бюджет Києва поділити навпіл.
Також Знай.ua писав, Кличко не тягнув з відповіддю Богдану: конфлікт чиновників набирає обертів: "Байки зі склепу".