Колишній президент України Петро Порошенко терміново покинув Україну. Він вилетів з країни у неділю, 28 липня, слідом за своєю родиною. Відомо, що ексгарант перебуває у столиці Туреччини - Стамбулі. Однак Порошенку необхідно буде прийти на наступний допит ДБР, де розслідують декілька справ, у яких фігурує колишній президент.

Інформаційний портал Знай.uа оперативно повідомив цю інформацію й вирішив запитати, чи з'явиться Петро Порошенко на наступний допит ДБР.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

👇👇👇

Geplaatst door Знай.ua op Dinsdag 30 juli 2019

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Українці розділилися на декілька таборів. Одні порівняли відпочинок Порошенка з тим, як Володимир Зеленський проводив вихідні в Одесі. Інші заявили, що і Порошенко має право на те, що відпочити. Однак багато хто висловив думку, що Порошенко повернеться до України, але на допиті так і не з'явиться.

Нагадаємо, що вибори до Ради: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав про замах на Порошенка: у мережі з'явилося відео атаки на екс-президента під крики "Ганьба".