Про це йдеться у повідомленні компанії, текст якого має CBN.

Компанія повідомляє, що у зв’язку з обранням до Верховної Ради України Андрій Ніколаєнко залишає посаду голови ради директорів ТОВ ВКФ «Велта».

«Вважаю втратою для компанії остаточний перехід Андрія Івановича [Ніколаєнка] з бізнесу до державної служби, бо саме його вклад дозволив компанії “Велта” вижити та повноцінно відновитись після пожежі. Внесок пана Ніколаєнко у розвиток компанії важко переоцінити, але наразі саме такий ефективний менеджер необхідний країні, – зазначив гендиректор «Велти» Андрій Бродський. – У “Велті” проходять масштабні трансформації у зв’язку із залученням іноземних інвестицій. Мені приємно повідомити, що наші американські партнери Глен Майзл та Роберт Джеймс Вулсі погодились увійти до нового складу ради директорів “Велта холдінг”. Я впевнений, що їхній великий досвід, знання та компетенції дозволять нам завершити процес створення корпоративної структури та стимулювати розвиток нових проектів».

Глен Майлз – засновник та голова правління американської компанії First Wall Street Capital. За 35 років роботи здійснив фінансові транзакції вартістю майже 30 мільярдів доларів. Майлз працює з найбільш значущими компаніями у всьому світі, переважно у сфері енергетики та видобутку корисних копалин.

Роберт Джеймс Вулсі очолює Woolsey Partners та є радником компанії First Wall Street Capital. За часів президента Клінтона був директором Центрального розвідувального управління США, членом Національної комісії з питань енергетичної політики та Комітету з питань оборонної політики. Зараз Вулсі є консультантом приватних компаній і урядових відомств.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Андрій Ніколаєнко пройшов до Верховної Ради за списками «Батьківщини» за результатами виборів 21 липня.

Компанія «Велта» сім років веде видобуток та переробку титанової сировини у Кіровоградській області (Новомиргородський район). Також серед проектів компанії – розробка Лікарівського родовища-аналога поряд з гірничо-збагачувальним комплексом, що вже працює. 2018 року «Велта» повідомила про запуск R&D центру, де працює над створенням нових методів переробки титанової сировини.