Вибір президентом України Володимиром Зеленським кандидатур на керівні посади та доля колишнього гаранта Петра Порошенка стали останнім часом чи не найбільш обговорюваними темами у сфері політики.

Відповіді на питання, котрі хвилюють земляків, спробував дати політолог Микола Давидюк на каналі Politeka online.

Усі пам'ятають, як під час нещодавнього брифінгу саме Богдан зробив цілу низку гучних заяв стосовно Віталія Кличка. Говорилося й про мільярдні хабарі та "смотрящих", котрі нібито намагалися самотужки і не законно перебрати негласну владу над Києвом та усім, що відбувається у його межах.

Не залишився у боргу і Кличко. Він записав відповідне звернення до Богдана, де попросив вказати конкретні прізвища тих, хто пропонував хабарі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Ні в одній, ні в другій позиції нема киян. Немає ремонту доріг, немає послуг, сервісів. Це протистояння двох політичних груп за контроль над столицею. У Богдана із Ткаченком також може бути не все так гладко. При всій видимості моноліту "Слуги народу", там все рівно є свої протистояння і вони можуть бути набагато сильніші, ніж нам це може здаватися", - коментує ситуацію Давидюк.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Крім того, екперт нагадує: голова адміністрації - це не виборна посада, це може бути навіть суто "технічна людина", приміром, як свого часу був Попов - особа, котра буде ставити Кличку палки у колеса:

Демонтаж МАФів у Києві
Демонтаж МАФів у Києві

"Будуть рости МАФи, незаконні забудови, стихійна торгівля, ми страждатимемо на різних об'єктах, тому що буде дерибан. Але Кличко у порівнянні із політичним брендом "Слуга народу шансів не має"", - впевнений Давидюк.

Нагадаємо, Путін завдав удару по Україні секретним знаряддям.

Як повідомляв Знай.ua, українці емоційно відреагували на втечу Порошенка.

Також Знай.ua писав, що Зеленському показали 23 сантиметри його самого.