Майбутній народний депутат від партії "Слуги народу" Сергій Сівохо розповів про головні теми, які президент України Володимир Зеленський обговорив по телефону з главою Білорусі Олександром Лукашенком. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Сьогодні наш Президент поспілкувався по телефону з Президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Розмова була дуже продуктивною. В тому числі, предметно обговорили Донбас", - заявив Сівохо.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також нардеп анонсував зустріч президентів, яка відбудеться вже найближчим часом.

"Скоро президенти зможуть поспілкуватися при особистій зустрічі. Тут, у Мінську, відчувається, що відносини України і Білорусі виходять на новий рівень!" – поділився Сівохо.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Сівохо з "Слуги народу" попередив українців про неминучу небезпеку.

Як повідомляв портал Знай.uа, опубліковано повний список зірок, які потрапили в Раду від "Слуги народу".

Також портал Знай.uа писав, що Сівохо відправився з черговим візитом в Костянтинівку.