Уповноваженій Верховної Ради з прав людини Людмилі Денисовій вручили повістку на допит в Управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України.

Про це заявив адвокат омбудсмена Андрій Тарасов, передає "Громадське".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вона отримала повістку про виклик в Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури для проведення слідчих дій у якості свідка", — розповів Тарасов.

Людмила Денисова

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На думку адвоката, ГПУ, швидше за все, хоче допитати Денисову по справі Окружного адміністративного суду Києва. При цьому на сайті Генпрокуратури поки що немає інформації про виклик Денисової на допит.

Нагадаємо, на Донбасі відбулася передача 64 громадян України з окупованої частини Луганської області, які були затримані або відбували покарання за скоєні злочини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Людмила Денісова сподівається обмінятися списками утримуваних українців і росіян зі своєю колегою з Росії Тетяною Москальковою.

Також портал Знай.uа писав, що у СІЗО Сімферополя, де зараз утримують кримського татарина Едема Бекірова, розгорілася епідемія кору.