З'явився вельми цікавий відеорепортаж з літака президентів України, послугами якого користувалися Леонід Кучма, Віктор Ющенко і Віктор Янукович.

Інформацію про "борт №1" підготував один з українських телеканалів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Журналісти назвали цей повітряний борт "одним з найсекретніших об'єктів, потрапити в який мали право одиниці", і розповіли про його планування.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Зліва – президентський салон. Праворуч — салон "міністерський", тут сиділи міністри. У гардеробі було місце, в якому можна було перекурити… Вони приходили сюди, викурювали по кілька сигарет і йшли в свій салон", - розповідають вони.

Також технік показав знімальній групі холодильник, де перевозили продукти, щоб готувати їжу президентам. У сюжеті також показаний кабінет президента на літаку з двома столами – для роботи з документами і обідів, тумбочкою, телевізором. Під телевізором були виявлені касети з фільмами "Діамантова рука" і "Не може бути!". У спальні президента представники ЗМІ знайшли два ліжка, облаштовані таким чином, щоб глава держави спав вперед ногами до руху літака.

Варто також нагадати той факт, що літак вийшов з ладу 10 років тому, а тепер його мають намір передати до державного музею авіації.

Нагадаємо, українські студенти терміново звернулися до Зеленському: благають врятувати від рейдерів.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський в Черкасах жорстко поставив на місце топ-чиновника.

Знай.uа писав, "Продайте свою машину і виплатіть борги": Зеленський жорстко пройшовся по чиновникам в Черкасах.