Одіозний депутат, колишній мер Харкова Михайло Добкін прибув за викликом на допит до Генеральної прокуратури у справі про ймовірний замах на президента-утікача Віктора Януковича.

Про це інформує "5 канал".

Михайло Добкін

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Слідчі ГПУ викликали на допит народного обранця вдруге. Вперше він не з’явився. Перед тим як зайти до установи, Михайло Добкін зустрівся зі своїм адвокатом і зробив селфі на ганку слідчого відомства. У стінах самої Генеральної прокуратури перебував близько трьох годин.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначається, що допитували Добкіна як свідка у кримінальному провадженні, яке тягнеться з травня 2015 року про буцімто замах на президента-втікача Віктора Януковича. Слідчі намагаються встановити, чи стріляли в Януковича невідомі з вогнепальної зброї між 21 та 22 лютого 2014 року.

Варто зауважити – за президентської каденції Віктора Януковича держави саме Михайло Добкін головував у Харківській області. Тоді, 22 лютого 2014-го року, в Харкові відбувся з'їзд депутатів. Там мав бути і тодішній президент. Але, як додає Добкін, він його нібито переконав не приїздити.

сьогодні був допитаний як свідок у кримінальній справі за фактом замаху на життя колишнього президента України – Віктора Януковича. В частині, в якій я міг свідчити – це останні дні перебування його в Україні, в місті Харків. Підтвердив, що була загроза життю Януковича, що не за своїм бажанням він покинув країну. Інформації від кілерів або замовників у мене точно не було. Тому я розповів те, що знав, те, що пам'ятаю сьогодні", – розповів Добкін.

Як відомо, тривають судові розгляди по справі Добкіна, якого звинувачують у шахрайстві та зловживанні владою за часів, коли він перебував на посаді глави міста Харкова.

Нагадаємо, лідер політпартії Слуга народу Дмитро Разумков прокоментував інформацію, яку поширили ЗМІ, щодо замаху на президента Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, військовий експерт висловив думку щодо нових кадрових призначень Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що у Зеленського розповіли, коли чекати зустрічі президента України з Путіним.