Майбутній депутат з партії Зеленського "Слуга народу" Давид Арахамія, який може зайняти пост голови фракції і мати 15 заступників, 6 серпня висловився на рахунок того, що Андрій Портнов не має шансів претендувати на посаду генпрокурора України.

Давид Арахамія

На такі заяви Арахамії вирішив відповісти і Андрій Портнов. Зробив він це у досить жорсткій, але правдивій формі і моментально поставив Давида на місце.

"Вчора скандально відомий спецпредставник Порошенка в партії "Слуга Народу" Арахамія, незважаючи на те, що його ніхто про це не питав, навіщось заявив, що у Портнова немає шансів отримати посаду Генерального прокурора. Шановний скандально відомий спецпредставник Порошенка, я не потребую Ваших шансів і посад і для недалеких повторюю двадцять п'ятий раз - я не планую працювати на державній службі. І припиняйте сам з собою розмовляти відразу на всі теми голови, а то ще кілька випадково озвучених умовиводів і Вас можуть розпізнати у власній фракції і розвалитися ще до першого засідання." - підсумував Портнов.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В коментарях Портнов продовжив свій спіч на адресу Арахамії і заявив, що незабаром необхідно буде цікавитися результатами роботи Національної інвестиційної ради на чолі з Давидом, "а то тихо якось".

"Треба уважно вивчити, що він вкрав у армії, коли працював при міністерстві оборони. А то багато колгоспного пафосу" - продовжив Андрій.

В коментарях українці теж висловилися на цей рахунок:

"Зазвичай так буває: чим нижчий інтелект, тим голосніше крики.", "А може варто організувати цьому персонажу пару легких навчально-тренувальних заходів? Ну щоб на рівні інстинктів (як у собачок Павлова) не тяфкалось?", "За Арахамія питань вже накопичилося більше, ніж відповідей! Що цей порохобот робить в партії Слуга Народу?" "Його одіозність його і погубить"

Нагадаємо, Зеленського попередили про небезпеку: "шпигун Порошенка" вже оголосив себе главою "Слуги народу".

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський зібрався на серйозну розмову з Путіним.

Також Знай.ua писав, про що друг України говорив з агресором.