Роман Безсмертний, якого президент звільнив з Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу, вважає, що Володимир Зеленський не розуміє поведінку агресора Путіна і "сунеться у пастку".

Про це дипломат заявив в ефірі "24 каналу".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Романа Безсмертного, президент Володимир Зеленський може потрапити у пастку власних ілюзій щодо Володимира Путіна.

"Нинішня ситуація дуже небезпечна тим, що за бажанням – а я вірю в чесне бажання Зеленського зробити краще – він, на жаль, зараз сунеться в пастку. Він просто не розуміє, з ким має справу", - зазначив дипломат.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Роман Безсмерний

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На переконання Безсмертного, президент має щире бажання припинити війну на Донбасі, однак він не розуміє, з ким має справу. Дипломат порівняв Зеленського з мишею, яка довірилась хитрому коту – Путіну.

"Він просто не розуміє, з ким має справу. Його свідоме переконання, що Путін у цій ситуації може бути якимось союзником. Але у цьому протистоянні він виглядає як миша, що довірилася коту. Цей кіт пограється з мишею, а потім він її покарає за це",- заявив Безсмертний.

Нагадаємо, Зеленський звільнив Безсмертного з посади представника України в Мінських переговорах

Як повідомляв портал Знай.ua, Безсмертний озвучив причину свого звільнення

Також Знай.ua писав, у Росії розповіли, як Зеленський зможе перемогти Путіна