Скандальний російський політик Володимир Жириновський висловив своє незадоволення тим, що президент РФ Володимир Путін розмовляв по телефону з главою України Володимиром Зеленським.

Про це він заявив у ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" телеканалу "Росія 1".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Жириновський назвав ці розмови беззмістовним, оскільки війна на Донбасі нібито не припиниться до кінця ХХІ століття. За його словами, про припинення бойових дій на Сході України можна буде говорити у 2099 році.

Володимир Жириновський
Володимир Жириновський

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Конфлікт на все ХХІ століття! Поки 2019. У 2099 можна буде сказати, що, можливо, колись в ХХІІ столітті можна буде добитися тиші. Тому розмовляти із Зеленським взагалі не можна було телефоном. Я не розумію, чому президент розмовляє! Ми не визнали виборів!" – вибухнув обуреннями Жириновський.

Окрім того, одіозний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський зробив неадекватну заяву. Депутат Державної Думи Росії в прямому ефірі почав нести маячню щодо зміни русла річки Дніпро. Жириновський вважає, що це допоможе забезпечити окупований РФ Крим таким обсягом прісної води, що півострів захлинеться нею.

Нагадаємо, що у Зеленського зробили тривожну заяву про вторгнення Росії: "Повномасштабна повітряна операція..."

Як повідомляв Знай.uа, СБУ передала Нідерландам матеріали справи щодо MH17: що відомо зараз про криваву катастрофу.

Також портал Знай.uа писав, у США зробили важливу заяву про зброю для України: "Ми готові".