Заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака можуть перезатримати через помилку судді в написанні по батькові у документації.

Про це заявила на своїй сторінці в Facebook адвокат чиновника Тетяна Матяш.

За її словами, заяву про помилку розглядатимуть 17 серпня в 10:00. Так як суддя прийняла рішення по справі Гримчака за клопотанням, де вказано невірне по батькові, суд не може виправити свою постанову, якщо не виправлено клопотання.

Юрій Гримчак

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Виходить, що вирок стосується не Гримака, а зовсім іншої людини. Матяш підкреслила, що "постанова про виправлення помилок вступить в силу тільки після апеляційного оскарження".

За словами адвоката, Гримчака, швидше за все, будуть перезатримувати.

Крім того, у постанові допустили ще кілька помилок: замість рідного міста Гримчака Донецька вказали Дніпро, а замість адвоката Тетяни Матяш вказали іншого адвоката Дмитра Мельника.

Нагадаємо, замміністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака, якого спіймали на великому хабарі і оперативно затримали, прокурори просять відправити під варту з можливістю застави в розмірі 12,5 мільйона гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, ГПУ викликала на допит зятя Кучми Пінчука.

Також Знай.uа писав, заступник міністра Юрій Гримчак вимагає мільйон доларів? НАБУ заявив про рекордний хабар.