Петро Порошенко, екс-президент України, написав в електронній декларації, що він досі займає посаду президента України. Про це інформує Національне агентство протидії корупції.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

7 серпня Порошенко подав декларацію і в графі про місце роботи написав, що це Адміністрація президента, а його посаду - президент України.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Згідно декларації, з кінця липня до початку серпня цього року Порошенко вивів приблизно 150,5 млн грн дивідендів від ПАТ "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Прайм Ессетс Кепітал" та акціонерного товариства "Міжнародний інвестиційний банк".

Нагадаємо, раніше Разумков пояснив, що не так з колегою Зеленського.

Також Знай.uа писав, що у Зеленського планують зробити нечуване з депутатами.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що фатальна помилка дозволить Гримчаку спокійно вийти на свободу: суд засудив іншої людини.