Щосуботи проходять протести за чесні вибори в Москві і Санкт-Петербурзі. Великі міста - центри свободи думки в Росії.

Повідомляє в інтерв'ю політолог Віктор Бобиренко.

"Інші згодні на соціальний договір "ковбаса в обмін на демократію". Росія живе за рахунок грошей від газу і нафти, але ці джерела не вічні. Росія стане слабшою, тому що не розвивається. Вся їхня військова міць - понти для внутрішнього населення.
Рано чи пізно Путін помре або його скинуто з посади. Тиран почне старіти, робити незбагненні кроки. Як тільки дії Путіна почнуть загрожувати дітям і онукам його оточення, вони об'єднаються і приберуть його", - ділиться експерт.

На його думку, в найближчі роки для Росії - це стабільна консервація режиму.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Але якщо послабити залізну хватку авторитаризму в Росії почнеться парад суверенітетів. Для чого Якутії залишатися у складі напівмертвої імперії, якщо у неї 1,5 мільйона населення і величезні поклади алмазів. Однак хаос в РФ загроза всьому світу. Розвал ядерної країни - це жах Києва, Вашингтона і Брюсселя. Потрібно чекати біженців, готуватися до гуманітарних проблем", - повідомляє Віктор Бобиренко.

Нагадаємо, розкрито головну причину трагедії.


Як повідомляв раніше Знай.uа, світ в шоці від феноменального явища, фото.


Також Знай.uа писав про те, що авіакатастрофа поставила на вуха сотні людей.