Анастасія Слічна - дівчина голови Офісу Президента Андрія Богдана. Про їх пару відомо не так багато, лише те, що вони знайомі досить давно, а ось серйозні стосунки у них зав'язалися відносно недавно.

Кореспонденту Знай.ua вдалося взяти ексклюзивне інтерв'ю у обраниці другої людини в країні, в якому вона детально розповіла про себе, про те яким вона бачить ідеального чоловіка, чи піде вона в політику, і, звичайно, про те, чи ревнує вона свого чоловіка до президента Зеленського.

Дівчина Богдана поділилася подробицями особистого життя

- Анастасія, розкажіть про себе, чим ви займаєтеся, як зазвичай проводите вільний час?

- Я співвласниця бренду купальників і пляжного одягу La Mare, представленого в тому числі і в ЦУМі, а також керую інтернет майданчиком Jewellery Bazar, де зібрані біжутерні прикраси світових і українських брендів. Закінчила Київський економічний університет, факультет - міжнародна економіка. Після вузу я працювала в аудиторській компанії, а після неї в кінокомпанії, де я була креативним продюсером.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У мене великий дефіцит вільного часу - по-перше, зараз високий літній сезон, коли йдуть найактивніші продажи купальників, по-друге, у нас, з моїм другом і бізнес-партнером Іриною Пожарською багато нових ідей і створення нових колекцій розписано на рік вперед .

Крім роботи я багато часу приділяю саморозвитку, і не перестаю вчитися, відвідуючи курси та тренінги про бізнес-освіту та особистісному зростанню. У тому числі і кулінарні. Андрій дуже любить, коли я готую. Обідати і вечеряти нам вдається вдома рідко, а ось сніданки - це наша добра традиція.

Крім роботи, я щодня займаюся спортом: 2 рази на тиждень фітнес, 2 рази пілатес і один раз плавання.

Намагаюся знаходити час і для своїх друзів, завжди із задоволенням дізнаюся про те, що відбувається в їхньому житті.

У такому щільному графіку, у нас з Андрієм залишається лише один загальний вихідний - неділя, і його ми завжди присвячуємо нашій великій родині - це найщасливіший час.

- Ви дуже гарна дівчина, що для вас важливо в чоловікові? Якими якостями повинен володіти ваш обранець?

- Дякую вам за таку високу оцінку. У чоловіках ціную порядність, інтелект, чесність, відповідальність, рішучість, упевненість у собі, внутрішню силу, почуття гумору, повагу до жінки, доброту, авантюризм, але без фанатизму і, звичайно ж, любов до своєї сім'ї, дітей і до мене. Дуже важливо, які у чоловіка цінності.

- Андрій Богдан володіє всіма цими якостями?

- Андрій саме такий чоловік. Я пишаюся ним і впевнена, що те, що ми разом зараз - не випадково, надто багато у нас спільного, і я думаю, що це кармічний зв'язок.

- Робота вашого чоловіка, напевно, не дозволяє вам бачитися дуже часто. Коли вдається присвятити час один одному, як ви його проводите?

- Так, у нас дуже насичені графіки, особливо у Андрія, звичайно. На щастя, нам вдається залишатися на зв'язку 24/7, тому я абсолютно не відчуваю дискомфорту. Ми намагаємося знаходити час для спільних обідів, або влаштовуємо собі вечірні побачення. Нещодавно разом ходили на анімаційний фільм Король Лев, грали в пейнтбол, провели вікенд в Одесі. У нас багато спільних інтересів, ми поважаємо один одного, і разом радіємо нашим перемогам.

Вільний час вони проводять також, як і більшість пар в Україні

- Ваш обранець має дуже гарне почуття гумору, в побуті він теж любить пожартувати?

- Так, Андрій часто жартує, особливо весело спостерігати за нами з боку. На щастя, я теж володію непоганим почуттям гумору, і парирує йому вельми гідно. У наших відносинах мене також розчулює, коли ми домовляємося залишитися вдома, а потім Андрій міняє план, і я опиняюся в дуже складній для будь-якої жінки ситуації, зібратися за 3 хвилини.

- Як ви себе відчуваєте в ролі музи голови Офісу Президента. Чи відчуваєте на собі відповідальність? Як надихаєте свого чоловіка?

- Звичайно, відчуваю. Ця роль не з простих, але я ніколи легких шляхів у житті і не шукала. Мені приємно, що я мотивую і надихаю Андрія, мені здається, це одна з основних задач жінки. Я вірю в нього, пишаюся ним, і завжди і в усьому його підтримую! І «навіть якщо весь світ буде проти, я завжди буду за».

- Взагалі чи сильно змінилося ваше життя після вступу на посаду Андрієм Богданом? Може, з'явилося відразу багато друзів, про яких ви не знали?

- Життя змінилося, це правда. Коло моїх близьких людей достатньо вузько, я важко допускаю в своє життя, і вкрай обережна з новими людьми. Всі мої друзі перевірені часом, і я на 100% в них впевнена.

Так, ви маєте рацію, що проявилися і ті, про кого я не знала, і ті, кого я не бачила більше 15 років, але я непогано розбираюся в людях і у мене хороша інтуїція, тому не так вже просто ввести мене в оману.

Анастасія та Андрій гарно разом виглядають

- Ваш чоловік за службовим обов'язком проводить дуже багато часу з Президентом. Ви його не ревнуєте?

- Дуже веселить це питання, ви не перші питаєте мене про це. Я не ревную, а навпаки, захоплююся Володимиром, його силою духу і характером. У них з Андрієм відмінний тандем молодих, прогресивних політиків, діючих в інтересах народу України, в тому числі і мене.

- Чи немає у вас бажання піти в політику? Це може допомогти частіше бачити Андрія.

- У мене було бажання піти в політику багато років тому, але на сьогоднішній день такого бажання немає. Я люблю свою роботу, добре знаю, як працює мій бізнес і він мені вкрай цікавий. У політиці непогано розбираюся, можу підтримати будь-яку розмову, але це більше як хобі і щирі переживання за долю України. А ось у тому, щоб скучити - є особлива насолода.

Дівчина голови Офісу Президента не збирається йти в політику

- Останнє запитання - розкажіть який-небудь секрет або рису характеру Андрія Богдана, про яку ніхто не знає.

- Андрій вдома зовсім не такий, як на роботі і мені дуже приємно спостерігати за тим, як такий сильний чоловік стає більш м'яким в колі своєї родини. Мало хто знає, що Андрій дуже чуттєва людина, і він завжди співпереживає навіть абсолютно незнайомим людям. Це дорогого коштує!

Нагадаємо, що стало відомо, скільки співробітників працюють в Офісі президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, ходять чутки про те, що США не були задоволені призначенням Андрія Богдана.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Зеленський призначив главу Офісу Президента Андрія Богдана головою комісії державних нагород та геральдики.