Радник президента України Володимира Зеленського Дмитро Костюк заявив, що в даний момент в уряді проводиться конкурс на посаду міністра МВС.

За словами Костюка, на пост претендують чотири кандидати, імена яких поки не розголошуються. У Зеленського повідомляються, що питання про те, щоб залишити Арсена Авакова на посаді також обговорюється.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Підняли питання щодо міністра Авакова, але його перенесли для подальших консультацій і обговорень", - заявив депутат.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Як відомо, найбільш високі шанси залишитися на своїй посаді у Кабміні, на думку команди Зеленського, у міністра фінансів Оксани Маркарової, в.о. глави МОЗ Уляни Супрун та міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Нагадаємо, кого Зеленський посадив у Кабмін, і хто очолить комітети.

Як повідомляв портал Знай.uа, з Києва зникне Генпрокуратура, у Зеленського зробили важливу заяву.

Також Знай.uа писав про те, Коломойський зробив сміливу заяву про розпуск Ради.