Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук заявив, що народні депутати готові працювати "стільки, скільки буде потрібно" у перший день роботи нового парламенту.

На запитання про парламентську коаліцію зі "Слугою народу" Вакарчук відповів негативно.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідаючи на запитання, чи пропонували представники "Слуги народу" створити коаліцію з його партією, Вакарчук сказав: "Ні, ніхто до нас не звертався".

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Водночас Вакарчук зазначив, що порядок денний засідання Ради сформовано, депутати мають, зокрема, розглянути законопроєкт про зняття депутатської недоторканності. Та лідер "Голосу" не уточнив.

У свою чергу президентська партія "Слуга народу" отримала права коаліції. Про це заявив лідер партії Дмитро Разумков під час першої сесії Верховної Ради дев'ятого скликання.

"Зареєстрована депутатська фракція "Слуга народу" налічує 254 народних депутати, що становить більшість народних депутатів від кількісного складу Верховної Ради. Відповідно до Конституції України має права коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді", - сказав Разумков на засідання Верховної Ради в четвер.

Відповідно до Конституції України, фракція, до складу якої входить більшість нардепів від конституційного складу парламенту, має права коаліції. Це перший випадок в історії незалежної України, коли коаліцію формує одна фракція.

Нагадаємо, колега Зеленського розклав по поличках закон про мову: що не так на думку колишньої зірки КВК.

Як повідомляв Знай.uа, "Зеленський за ці 100 днів зробив набагато більше, ніж очікувалося": підводимо перші підсумки правління президента.

Також Знай.uа писав, Трамп офіційно підтвердив зустріч Зеленським: названо точну дату і місце.