Сьогодні, 29 серпня, Верховна Рада зареєструвала проект постанови, згідно з яким міністром закордонних справ стане Вадим Пристайко, як повідомили на сайті парламенту.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Цей законопроект під номером №1024 запропонував Володимир Зеленський, президент України.

22 травня, як було відомо раніше, Зеленський призначив Пристайко на посаду заступника глави Адміністрації президента.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

До цього Пристайко працював заступником закордонних справ, був послом України в Канаді і був главою місії України при НАТО.

Нагадаємо, раніше Зеленський їде в гості до японського імператора: такого повороту Путін не очікував.

Також Знай.uа писав, що перший день Ради: засмаглі опозиціонери, пил в очі "зеленим" і дивне затримання поліцією – що залишилося за кадром.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в "Слузі народу" хочуть скоротити Раду: скільки депутатів здаються Зеленському "зайвими".