Нещодавно із робочим візитом Росію відвідав президент Туреччини Реджеп Ердоган. Відео зустрічі двох президентів розмістив на своїй сторінці в Twitter, наближений до Кремля, російський пропагандист Дмитро Смирнов.

Інформаційне агентство Politeka розповідає деталі казусу за участі російського президента та публікує реакцію читачів на пост Дмитра Смирнова.

"8 млн доларів, але з урахуванням того, що машину дамо в подарунок - Добре, згоден!": Лімузин "Аурус" Ердогану обіцяли подарувати, якщо він купить представницький вертоліт з салоном як у президентського авто", - написав Смирнов у публікації. Дмитро Смирнов

Володимир Путін та Реджеп Ердоган

Росіяни однозначно не задоволені вчинком Путіна, у коментарях до посту вони проявляють шквал критики та негативу через те, що їхній президент дозволяє собі витрачати державні кошти без жодних докорів сумління. І це відбувається в той момент коли значна частина населення перебуває за межею бідності.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Коментаторів буквально розлютив такий щедрий подарунок Володимира Путіна Ердогану.

Росіяни критикують вчинок Путіна

“Диктатори насолоджуються один одним, ось це і є альтернатива”, “Банкет за рахунок російських пенсіонерів і хворих дітей!”, “Торгаші базарні”, “А за чий рахунок подарунок?”, “Позбавте мене від податків і даруєте кому завгодно - що хочете!”, “Гуляє братва, а люди без солі доїдають .. , “Хабар посадовій особі при виконанні?” - пишуть вони в коментарях під публікацією російського пропагандиста Смирнова.

Нагадаємо, раніше Зеленський провів телефонну розмову з Ангелою Меркель

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський став лідером довіри українців

Також "Знай.ua" писав, що Коломойський зробив заяву про можливий розпуск Ради.